Godkjent av Nkom for 2024

NKOM godkjentmerke 2024

Nkom (Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) som tidligere drev Telepriser.no har godkjent prissammenligningen av mobilabonnement og mobilt bredbånd på Mobiltelefoni.no for 2024. Nkoms godkjentmerking gjelder sammenlikning av prisinformasjon for abonnement. Godkjentmerket omfatter ikke prisinformasjon for telefoner eller annet innhold på denne nettsiden.Finn beste og billigste mobilabonnement til ditt bruk

Sammenlign priser på mobilabonnementer og velg det billigste

Mobiltelefoni.no gjør sammenligning av mobilabonnementer enklere. Du kan raskt sammenligne både hastighet, nettverk og pris ut ifra ditt forbruk, og så velge billigste mobilabonnement med størst fart. Er du usikker på hvor mye datatrafikk du bruker kan du beregne dataforbruket ditt med vår kalkulator.

Vær oppmerksom på at mobilselskapene vanligvis tar ekstra betalt for telefonsamtaler til spesialnumre (f.eks. femsifrede). Dette er noe vi foreløpig ikke tar høyde for i vår tabell, og det anbefales at du gjør deg kjent med dette.

Vi forsøker å holde all informasjon oppdatert til enhver tid. Skulle du allikevel finne feil på siden ber vi deg kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Forutsetninger for utregning

Hvilke mobilselskaper har de mest fornøyde kundene?

Hvert år gjør Handelshøyskolen BI en forbrukerundersøkelse som sier noe om hvilke selskaper som har de mest fornøyde kundene, samt hvor lojale kundene er til selskapene. Resultatene presenteres i Norsk kundebarometer.

I 2020 er det nok en gang OneCall som ligger på topp i kundetilfredshet i kategorien mobiloperatører, og Onecall er en suveren vinner med beste score i alle kategorier. Talkmore har klatret fra 3. til 2. plass, og Ice har derfor mistet sin 2. plass fra 2019, og tar 3.-plassen i 2020.

Hva så med kundeservice? I denne kategorien stammer resultatene fra en undersøkelse fra seeyou.no, hvor ulike bransjer og selskaper rangeres etter hvor god kundeservice kundene rapporterer at de har.

Ifølge denne undersøkelsen har Telia Norges beste kundeservice blant mobilselskapene i 2019, tett etterfulgt av ICE. 3.-plassen går til MyCall. Det er for øvrig ICE som vinner hele undersøkelsen sammenlagt, men det er i kategorien mobilt bredbånd.

Hva bør du tenke på når du skal bytte mobilabonnement?

Det kan være lett å fokusere ensidig på pris ved valg av mobilabonnement. Det er imidlertid flere forhold som kan spille inn, og som bør vektes opp mot pris før valget tas.

En av de viktigste tingene å vurdere er om dekningen er god der du benytter telefonen mest. Du kan finne alle de ulike dekningskartene via Mobiltelefoni.no. Vær klar over at utbyggingen skjer raskt, og at dekningsforholdene i fjor ikke nødvendigvis er de samme i år. Like viktig som dekningen for tale er hastigheten du kan oppnå. Her skjer det også store og raske endringer, og det kan i flere områder være store forskjeller mellom nettene når det gjelder hastigheten du kan oppnå.

Kundeservice og kundetilfredshet er også viktig å ta hensyn til, noe som er omtalt lenger opp på siden. I tillegg er det lurt å vurdere hvor mye av mobilbruken som skjer i utlandet. Her kan det skille mye mellom ulike operatører, selv om det har blitt standard med samme kostnader innad i EU/EØS.

Mobiltelefoni.no har forsøkt å gjøre det enkelt for deg å sammenligne og sortere alle norske abonnementer, slik at du kan ta et opplyst valg når du skal bytte mobiloperatør.

Sammenlign mobilabonnement

På denne siden finner du også nyttige verktøy og artikler for deg som er ute etter nytt mobilabonnement, eller vil få mest mulig ut av det du har.

Burde du bytte mobilabonnement?

På Mobiltelefoni.no har vi samlet alt av data om norske mobilabonnement i en enkel tabell, slik at du raskt kan se hvilket som gir deg best pris med ditt forbruk.

Usikker på hvor mye data du trenger?

Prøv vår datakalkulator! Den fungerer også for mobilt bredbånd.

Vurderer du kontantkort i stedet?

Kontantkort er også med i tabellen nevnt over. Du kan lese mer om kontantkort her.

Noe annet du lurer på?

Les en av våre artikler (under):

Eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..