La selskapene konkurrere

Få bra tilbud når selskapene vet at de konkurrerer om å få familien din som kunde.

100 % uforpliktende

Du kan avslå alle operatørene hvis du ikke blir fornøyd med tilbudene.

Spar tid og krefter

Du slipper å gjøre egne undersøkelser, og du kan bruke tiden din på andre ting.

Få tilbud på mobilabonnement til hele familien

Er du på jakt etter et familieabonnement på mobil? La mobiloperatørene konkurrere om å gi deg det beste og billigste abonnementet. Gratis og uforpliktende!

Ber du om tilbud via Mobiltelefoni.no, vil du bli kontaktet av tre mobiloperatører som tilbyr deg den billigste familiepakka tilpasset deres forbruk.

Spar penger med et billig familieabonnement

Fyller du ut skjemaet på siden vår, vil du innen kort tid motta tilbud fra tre mobiloperatører. Da kan du enkelt og effektivt sammenligne de tilbudene som passer best for akkurat din families mobilbruk.

Bruker du tjenesten vår, slipper du å gjøre egne undersøkelser for å finne det billigste abonnementet. I tillegg vil du få personlige tilbud fra flere operatører, slik at du enkelt kan sammenligne både prisen og innholdet i alle abonnementene før du gjør et valg.

Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene du mottar, trenger du ikke å takke ja til noen av dem.

Finn et bedre abonnement til familien nå!

Hva er en familiepakke til mobil?

En familiepakke er et pakketilbud som gir deg mulighet til å samle hele familiens mobilabonnementer på én konto. Det gir deg bedre oversikt, og ekstra samlerabatt!

Her får du som regel mer rabatt desto flere familiemedlemmer som legges til i abonnementet, og det er ikke nødvendigvis slik at dere må bo på samme adresse for at dere skal kvalifisere til et familieabonnement.

De ulike mobiloperatørene har ofte ulike kriterier og regler for familieabonnementene sine. Det kan gjøre det tidkrevende å finne det beste abonnementet.

Bruker du Mobiltelefoni.no, får du enkel oversikt over gode tilbud for akkurat familien din – uansett om du er mest opptatt av datakontroll for barna, pris, fordeling av data, eller noe helt annet.

Ved å bruke tjenesten, får du

  • Konkurrerende tilbud på mobilabonnement til hele familien
  • Skreddersydde tilbud fra tre operatører
  • En oversikt som gjør det lett for deg å sammenligne tilbudene du får
  • Bruke tiden din på andre ting enn undersøkelser av familieabonnement
  • Muligheten til å takke nei til alle tilbudene hvis du ikke er fornøyd

Få tilbud på familiepakke

Svar på vanlige spørsmål om familiepakker

Hvor mange abonnement kan inngå i en familiepakke?

Dette varierer fra mobiloperatør til mobiloperatør. Ber du om tilbud via Mobiltelefoni.no, vil du kun få henvendelser fra selskaper som kan tilby rett antall abonnement i familiepakka. Er du usikker på hvor mange abonnementer du trenger, kan du diskutere dette med selskapene når de tar kontakt med deg.

Hvordan fungerer det å ha barn i abonnementet?

Dette varierer fra mobiloperatør til mobiloperatør. Mange tilbyr ulike typer datakontroll og foreldrekontroll, som gir deg oversikt og kontroll over barnas mobilbruk. I tillegg betaler du som regel barnepris for abonnementene til barna, samtidig som du får mer rabatt jo flere som er inkludert i familiepakka.

Hvilke krav gjelder for et familieabonnement?

Dette varierer fra operatør til operatør. Som regel kan du inkludere hvem som helst i familiepakka, og dere trenger ikke å bo på samme adresse. Vanligvis er det nødvendig at én person står som eier for alle abonnementene, og den personen mottar en samlet faktura. Dette er imidlertid ikke tilfellet for alle abonnementer fra alle mobilselskaper.

Må alle i familien ha samme datamengde?

Dette varierer fra operatør til operatør. Noen krever at alle familiemedlemmer har samme datamengde og sier at de ikke kan dele data mellom seg. Andre tillater både ulike abonnementer, ulik datamengde, og overføring av data fra den ene til den andre. Er du opptatt av valgfrihet her, er det lurt å sjekke dette når du bestiller nytt abonnement. Ber du om flere tilbud via Mobiltelefoni.no, kan du enkelt opplyse om dette når du snakker med de ulike operatørene.

Hva slags abonnement bør jeg velge?

Hva slags abonnement du bør velge avhenger av hva slags forbruk familien din har. Det er enklest å finne riktig mobilabonnement ved å snakke med mobiloperatørene. Dette får du anledning til når du ber om tilbud via Mobiltelefoni.no.

Får hele familien én faktura?

Ja, hele familiepakka vil inkluderes på én faktura. Noen operatører gir deg likevel muligheten til å la personer over 18 år motta egen faktura og være egen eier av sitt familieabonnement, samtidig som dere alle får familierabatt.

Be om tilbud

Ikke gå glipp av gode tilbud! Fyll ut skjemaet på Mobiltelefoni.no for å finne ut hvilket abonnement som er best for familien din:

Finn beste abonnement til familien nå!