Nettbureau AS: Mobiltelefoni.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS. Her representert ved Helene og Anders.

Om oss

Mobiltelefoni.no har siden oppstarten i 2014 hjulpet en halv million nordmenn med å sammenligne priser og vilkår på mobilabonnement.

Du kan lese mer om tjenesten Mobiltelefoni.no her.

Kundeløfte

Vårt mål er å utvikle markedets beste sammenligningstjeneste for mobiltelefoni. Vi ønsker at du skal få hjelp med å finne tilstrekkelig informasjon slik at du kan ta riktig valg for deg. Huk av for de kriteriene som passer dine behov, og så hjelper vi deg å finne det abonnementet som passer best.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres i tjenesten vi tilbyr og hvilke partnere vi samarbeider med. Mobiltelefoni.no jobber for å sette deg som kunde i kontakt med selskaper som kan levere konkurransedyktige avtaler for mobiltelefoni.

Prøv selv!

Tjenestens uavhengighet

Mobiltelefoni.no ønsker å inkludere alle mobilselskaper kostnadsfritt i oversikten over mobilabonnementer. Selskapene betaler ikke for å være med på tjenesten, men vi tar betalt for å vise logo, bestillingsknapp og lenke til dekningskart.

Dersom flere mobilabonnement skulle være helt like på pris og type, og det ikke er noe annet som skiller dem fra hverandre, vil vi prioritere å vise betalende kunder først i tabellen.

Abonnementsinformasjonen oppdateres flere ganger hver uke, uansett om selskapet er betalende kunde hos oss eller ikke. Vi forbeholder oss retten til å utelate enkelte abonnementer med hensyn til plass, oppdateringskostnad eller relevans.

Kontaktinfo

Send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har spørsmål eller kommentarer til tjenesten vår.

Mobiltelefoni.no er en tjeneste som er utviklet, driftet og eid av Nettbureau AS. På våre sider kan du lese mer om oss, hva vi gjør og hvem vi er.

Pressehenvendelser

Vi er alltid åpen for pressehenvendelser, enten disse gjelder Mobiltelefoni.no spesielt eller mobiltelefonimarkedet generelt. Kontakt vår fagansvarlig, Gulbrand Øverbye, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Ønsker du å annonsere på Mobiltelefoni.no?

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merk tittelen "Annonsere på Mobiltelefoni.no".