Abonnement Icon

Mobiltelefoner: Sammenlign mobiltelefoner med abonnement

Synes du dette var en nyttig tjeneste?

Da blir vi veldig glade om du bruker 1 minutt til å vurdere oss på Trustpilot!

Alle som gir en vurdering er med i trekningen av en gratis Rescue Juice 4 (verdi 349 kr), som gir deg tilgang til uendelig med ekstra strøm til mobilen i lommen.

Mobiltelefon med abonnement

Mange lurer på om de burde kjøpe en billig mobiltelefon med abonnement. Les om hvorfor nettopp dette kan lønne seg.

Billig mobiltelefon

Kjøper du en telefon med abonnement, får du gjerne en billig mobiltelefon i den forstand at du betaler lite for mobilen i kjøpsøyeblikket. Selv om du får et godt tilbud på mobilen hos operatøren, blir kostnaden for telefonen i praksis fordelt over flere måneder, og kommer på regningen sammen med, eller som en del av, abonnementet.

Siden kostnaden for telefonen fordeler seg over en lengre tidsperiode, betyr det at du er bundet til operatøren for denne tidsperioden. Derfor er det viktig å sammenligne totalprisen for avtalen med bindingstid med hva mobilen koster kontant med et billig abonnement for den samme tidsperioden.

Å kjøpe mobiltelelfon med abonnement kan være like rimelig som å kjøpe en mobil kontant og deretter velge det billigste abonnementet. Men for å sikre deg at du ikke betaler for mye, bør du undersøke hvilken operatør som gir deg det beste tilbudet på mobil med abonnement.

Om du fyller ut ditt forbruk og velger den mobilen du vil ha, kan du enkelt få oversikt over hvilke mobiler med abonnement som er billigst, og hvilke operatører som har gode tilbud nå.

Fordeler

Fordelen med å kjøpe mobil med abonnement er at du ofte får en billig mobiltelefon, så dersom du ikke har mange tusen kroner å kjøpe telefon for i dag, kan du likevel få en ny mobil og betale den i mindre avdrag over en lengre tidsperiode.

Andre fordeler som ofte kan følge med om du velger abonnement med bindingstid er gratis lagring i nettsky, forsikring, ekstra datapakker, gratis ringetid til utland, mulighet for delbetaling samt gratis ekstrautstyr som mobildeksel.

Sammenligner du prisene, kan det være store prisforskjeller mellom de billigste og de dyreste tilbudene. Sammenligningen er vanskelig å holde oversikt over ettersom operatørene stadig kommer med tilbud og kampanjer på mobiler, abonnement og annet tilbehør.

Derfor kan det være lurt å bruke et oppdatert sammenligningsverktøy som kan hjelpe deg med å finne den beste avtalen for deg i dag. Her kan du velge den mobilen du vil ha og fylle ut ditt forbruk, så finner du beste tilbudet på mobiltelefon med abonnement.

Mobildata og sammenligning

Vær oppmerksom på at operatørene som har tilbud på mobiltelefon med abonnement ofte har ulik mengde data inkludert selv om abonnementene koster det samme. Finn ut av hvor mye data og ringeminutter du trenger før du inngår en avtale.