NextGenTel

NextGenTel logo
NextGenTel logo

Det kjente bredbåndsselskapet

NextGenTel solgte i januar 2018 alle sine mobile privatkunder til Telia. Følgelig kan du ikke lenger bestille nytt mobil- eller mobilt bredbåndsabonnement som privatperson hos NextGenTel.

Tilbyr fortsatt bedriftsabonnement og bredbånd

Selv om det er slutt på mobilabonnement til privatkunder, fortsetter NextGenTel å tilby mobilabonnement til bedrifter, men nå via merkenavnet Proximo. Ønsker du tilbud på bedriftstelefoni fra bl.a. Proximo kan du få det her.

NextGenTel fortsetter vanlig bredbånd til både privat- og bedriftsmarkedet.

Om NextGenTel

NextGenTel ble startet opp i 2000 i Bergen og tilbyr tjenester innenfor telekommunikasjon med fokus på bredbånd og mobiltelefoni.

Markedsandel

Som tilbyder av mobilabonnement til privatkunder var NextGenTel en relativt liten mobiloperatør og inngikk i kategorien “Øvrige” med 9 prosent markedsandel. Dataene er hentet fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet sin rapport for mobiltelefonimarkedet i 2014.

Eierskap og ledelse

Daglig leder i NextGenTel er Eirik Lunde som også er styreleder. Hovedkontoret ligger i Bergen og selskapet eies i sin helhet av NextGenTel Holding ASA. Telio er søsterselskap.

På utkikk etter nytt mobilabonnement som privatkunde?

Enten du er tidligere NextGenTel-kunde, eller kun er ute etter å sammenligne vilkår for ulike mobilabonnement kan du gjøre dette med den NKOM-godkjente sammenligningstjenesten her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement