Nettbureau AS: Mobiltelefoni.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS. Her representert ved Helene og Anders.

Om Mobiltelefoni.no

Mobiltelefoni.no har siden oppstarten i 2014 gjort det lettere for nordmenn å finne riktig mobilabonnement.

Tjenesten er en arvtager til Post- og Teletilsynets Telepriser, og det legges mye tid og energi i å holde den til enhver tid oppdatert og brukervennlig.

Se også: Verdig arvtager for Telepriser.no

Godkjent av Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet

Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har godkjent Mobiltelefoni.no sine sammenligninger av mobilabonnement og mobilt bredbånd for 2021.

Om uavhengighet

Vi ønsker å inkludere alle mobilselskaper kostnadsfritt i vår oversikt over mobilabonnementer. Ingen selskaper betaler for å være med på tjenesten.

Vi tar derimot betalt for følgende: logo, bestillingsknapp og lenke til dekningskart. I tillegg prioriterer vi betalende kunder først i tabellen der parametre ellers er like (f.eks. lik pris for samme type abonnement).

Uavhengig av om selskapet er betalende kunde hos oss eller ikke, oppdaterer vi abonnementsinformasjonen flere ganger hver uke. Vi forbeholder oss retten til å utelate enkelte abonnementer med hensyn til plass, oppdateringskostnad eller relevans.

Reklamefilmer

Sommeren 2015 lagde vi en serie reklamefilmer på det som må være bransjens minste budsjett. Mottagelsen på YouTube var blandet.

Kontaktinfo

Send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har spørsmål eller kommentarer til tjenesten vår.

Mobiltelefoni.no er en tjeneste som er utviklet, driftet og eid av Nettbureau AS. På våre sider kan du lese mer om oss, hva vi gjør og hvem vi er.

Pressehenvendelser

Vi er alltid åpen for pressehenvendelser, enten disse gjelder Mobiltelefoni.no spesielt eller mobiltelefonimarkedet generelt. Kontakt vår fagansvarlig, Gulbrand Øverbye, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Ønsker du å annonsere på Mobiltelefoni.no?

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merk tittelen "Annonsere på Mobiltelefoni.no".