To personer som jobber i et kontorlandskap

Om Mobiltelefoni.no

Vi gjør det enkelt å finne riktig mobilabonnement for over 25.000 nordmenn hvert år.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Mobiltelefoni.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For mobilselskaper | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Mobiltelefoni.no jobber kontinuerlig med å utvikle markedets beste anbuds- og sammenligningstjeneste for mobiltelefoni. Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne et bedre mobilabonnement enn det du har i dag.

Tjenesten vår er gratis, uforpliktende, brukervennlig og til enhver tid oppdatert for deg som vil ha nytt abonnement.

Forbrukeren er aller viktigst for oss. Det gjenspeiles i tjenestene vi tilbyr, samt hvilke partnere vi samarbeider med.

Ved å la deg sammenligne tilbud og operatører opp mot hverandre på en enkel og oversiktlig måte, hjelper vi deg med å ta det beste valget. Det samme gjør vi ved å tilby mange nyttige og objektive artikler som omhandler mobiltelefoni og relaterte tjenester.

Les mer: Artikkeloversikt

Godkjent av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har godkjent Mobiltelefoni.no sine sammenligninger av mobilabonnement og mobilt bredbånd for 2024.

Vi er svært stolte av at vi er én av kun to sammenligningstjenester i Norge som har oppnådd denne anerkjennelsen i år.

Les mer: Du kan lese mer om godkjentmerket her

Hvordan fungerer Mobiltelefoni.no?

På Mobiltelefoni.no er det tre enkle, gratis og uforpliktende måter å få billigere regning på:

  1. Fyll ut skjemaet vårt for å motta uforpliktende tilbud på mobilabonnement fra flere selskaper. Da får du spesialtilbud som er bedre enn de som ligger åpent ute på nett. Hvis du mot formodning ikke er fornøyd med noen av dem, står du selvfølgelig fritt til å takke nei til alle tilbudene.
  2. Bruk kalkulatoren vår for sammenligning av mobilabonnementer hvis du vil bytte abonnement selv. Fyll inn riktig info i filteret, og se hvilke mobilabonnementer som er de mest aktuelle for deg.
  3. Sammenlign mobilt bredbånd i kalkulatoren vår. Dette kan for eksempel være lurt hvis du må ta med deg eget internett på ferie, eller dersom det ikke finnes gode alternativer for bredbånd der du bor.

Sommeren 2015 lagde vi en serie reklamefilmer på det som må være bransjens minste budsjett. Mottagelsen på YouTube var blandet.

Hvem er vi?

Mobiltelefoni.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

Vi har over ti års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett. Blant annet driver vi flere markedsledende tjenester innenfor en rekke ulike områder, som Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no.

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er alltid trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante mobiloperatører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på mobiltelefoni.

Fra oss vil du kun motta én epostbekreftelse på henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Målet med Mobiltelefoni.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å finne en god mobilavtale til rett pris. Derfor bruker vi også mye tid på å skrive informative artikler om mobiltelefoni.

Har du andre spørsmål om tjenesten vår eller mobilabonnementer generelt? Her finner du svar på vanlige spørsmål.

For mobiloperatører

Anbudstjenesten

Representerer du en operatør som ønsker å få gode leads fra potensielle mobilkunder via anbudstjenesten vår?

Ta kontakt med vår salgsansvarlig, Sindre Øverås, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kalkulatoren

Vi ønsker å inkludere alle mobilselskaper kostnadsfritt i vår oversikt over mobilabonnementer. Ingen selskaper betaler for å være med på tjenesten.

Vi tar derimot betalt for følgende: logo, bestillingsknapp og lenke til dekningskart. I tillegg prioriterer vi betalende kunder først i tabellen der parametre ellers er like (for eksempel lik pris for samme type abonnement).

Uavhengig av om selskapet er betalende kunde hos oss eller ikke, oppdaterer vi abonnementsinformasjonen flere ganger hver uke. Vi forbeholder oss retten til å utelate enkelte abonnementer med hensyn til plass, oppdateringskostnad eller relevans.

Ønsker du å annonsere og bli mer synlig i kalkulatoren vår? Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merk tittelen «Annonsere på Mobiltelefoni.no».

For presse

Vi er alltid åpne for pressehenvendelser, enten disse gjelder Mobiltelefoni.no spesielt eller mobiltelefonimarkedet generelt.

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en smart idé om et samarbeid med Mobiltelefoni.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi om vi kan skape noe av verdi sammen.