Nettbureau AS: Mobiltelefoni.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS. Her representert ved Helene og Anders.

Om Mobiltelefoni.no

Mobiltelefoni.no har siden oppstarten i 2014 gjort det lettere for nordmenn å finne riktig mobilabonnement.

Se også: Verdig arvtager for Telepriser.no

Tjenesten er en arvtager til Post- og Teletilsynets Telepriser, og det legges mye tid og energi i å holde den til enhver tid oppdatert og brukervennlig.

Prøv selv!

Godkjent av Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet

Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har godkjent Mobiltelefoni.no sine sammenligninger av mobilabonnement og mobilt bredbånd.

Les mer om dette her

Reklamefilmer

Sommeren 2015 lagde vi en serie reklamefilmer på det som må være bransjens minste budsjett. Mottagelsen på YouTube var blandet.

Om uavhengighet

Vi ønsker å inkludere alle mobilselskaper kostnadsfritt i vår oversikt over mobilabonnementer. Ingen selskaper betaler for å være med på tjenesten.

Vi tar derimot betalt for følgende: logo, bestillingsknapp og lenke til dekningskart. I tillegg prioriterer vi betalende kunder først i tabellen der parametre ellers er like (f.eks. lik pris for samme type abonnement).

Uavhengig av om selskapet er betalende kunde hos oss eller ikke, oppdaterer vi abonnementsinformasjonen flere ganger hver uke. Vi forbeholder oss retten til å utelate enkelte abonnementer med hensyn til plass, oppdateringskostnad eller relevans.

Historie

I 2009 sikret vi oss domenet, men først i 2013 bestemte vi oss for å lage en side som kunne gi god oversikt over ulike mobilabonnementer med eller uten samtidig kjøp av mobiltelefon.

Utviklingen og planleggingen tok over ett år og veien fram var langt fra enkel. Men nå som vi sitter med resultatet er vi ganske fornøyde. Tjenesten har gradvis blitt utvidet til å gjelde inkludere både kjøp av pakker med mobiltelefon og abonnement, samt mobilt bredbånd.

Kontaktinfo

Send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har spørsmål eller kommentarer til tjenesten vår.

Mobiltelefoni.no er en tjeneste fra Nettbureau AS.