XPLORA Mobil

XPLORA Mobil logo
Er du allerede kunde hos XPLORA Mobil?
Kontakt kundeservice

Det relanserte mobilselskapet til Elixia-gründerne

Her kan du se hvilke mobilabonnementer XPLORA Mobil (tidligere PepCall) tilbyr. Ønsker du å lese mer om mobiloperatøren XPLORA Mobil, kan du finne mer informasjon under tabellen.

Om du leter etter barnesmartklokken XPLORA finner du den her.

Om XPLORA Mobil

I desember 2019 endret PepCall navn til XPLORA Mobil og lanserte helt nye mobilabonnementer til norske forbrukere.

XPLORA Smartwatch

XPLORA Mobil (tidligere PepCall) har i flere år vært den norske importøren av den populære smartklokken XPLORA. Smartklokken er tilpasset barn, som en enkel enhet barnet kan ringe og ringes på uten å ha for mange funksjonaliteter og tilganger.

XPLORA Mobil har et eget barneabonnement tilknyttet klokken. Oppdaterte priser og vilkår for XPLORA med abonnement finner du her.

Markedsandel

XPLORA Mobil havner under kategorien «øvrige» i Ekomstatistikken over markedsandeler i det norske markedet for mobilabonnementer og abonnement for mobilt bredbånd.

Den totale markedsandelen til alle mobilselskapene under «øvrige» har steget fra 4,5 % i 1. halvår 2020 til 5,9 % i 1. halvår 2021.

Eierskap og ledelse

XPLORA Mobile AS ble stiftet i 2014 (da under navnet PepCall) av tre av gründerne bak treningskjeden Elixia. Daglig leder er Kjetil Fennefoss, og styreleder er Ståle Kolbjørn Angel. Hovedkontoret ligger på Aker Brygge i Oslo, samlokalisert med United Bloggers.

Har XPLORA Mobil det riktige abonnementet for deg?

Sammenlign abonnementene til XPLORA Mobil med de andre mobiloperatørene her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement