Tise Mobile

Tise Mobile logo
Allerede kunde hos Tise Mobile?
Kontakt kundeservice

Mobilabonnement med data i fokus

Under ser du hvilke mobilabonnementer Tise Mobile tilbyr. Vil du vite litt om selskapet, kan du lese om dem under tabellen.

Om Tise Mobile

Tise Mobile sine abonnementer er laget med en tanke om at unge folk ønsker seg mye data, og at SMS, MMS og ringing ikke nødvendigvis er så viktig for dem. I tillegg har mobilabonnementet klimakvoter inkludert i prisen.

Tise er et norsk gründerselskap som har laget en app hvor man kan kjøpe og selge brukte klær og møbler. Man kan bruke interne credits som man får i appen til å kjøpe ekstra datapakker til mobilabonnementet.

Markedsandel

Tise Mobil havner under kategorien «øvrige» i Ekomstatistikken over markedsandeler i det norske markedet for mobilabonnementer og abonnement for mobilt bredbånd.

Den totale markedsandelen til alle mobilselskapene under «øvrige» har steget fra 4,5 % i 1. halvår 2020 til 5,9 % i 1. halvår 2021.

Eierskap og ledelse

Daglig leder av Tise Mobile er Eirik Frøymland Rime. Styreleder er Rolv-Erik Spilling. Største aksjonær er Tise AS. Selskapet holder til i Oslo. Organisasjonsnummer er 922 083 762.

Har Tise Mobile det riktige abonnementet for deg?

Sammenlign abonnementene til Tise Mobile med de andre mobiloperatørene her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement