Telenor

Telenor logo
Allerede kunde hos Telenor?
Kontakt kundeservice / kundeservice bedrift

Mobilabonnement fra Telenor Mobil

Nedenfor kan du sammenligne mobilabonnementene Telenor tilbyr i privatmarkedet. Du kan sortere på bl.a. pris, datapakke og datahastighet. Ønsker du å lese mer om mobiloperatøren Telenor, kan du gjøre dette under tabellen.

Ønsker du tilbud på mobiltelefoni til bedrifter kan du få det her.

Om Telenor

Telenor som tidligere var det statseide Televerket har eksistert siden 1855. Telenor lanserte det første mobilnettet i Norge på åttitallet, og på nittitallet ble GSM-nettet (2G) introdusert. Videre har Telenor vært viktige for utbygging og oppgradering av telenettet i Norge. Telenor eier også mobilselskapene Talkmore og Djuice i privatmarkedet, samt moiblselskapet Dipper i bedriftsmarkedet.

Markedsandel

Telenor er et av verdens største mobilselskaper og er den største aktøren i det norske markedet, både innen privatmarkedet og bedriftsmarkedet.

Markedsandelen til Telenor for mobilabonnement og abonnement på mobilt bredbånd var samlet sett på 45,0 % i første halvår 2021.

Eierskap og ledelse

Adm. direktør i Telenor er Sigve Brekke og styreleder er Svein Aaser. Hovedkontoret ligger på Fornebu. Selskapet er statseid med omtrent 59 prosent, mens resten eies av private aksjonærer. Selskapet er børsnotert på Oslo Børs.

Har Telenor det riktige abonnementet for deg?

Sammenlign abonnementene til Telenor med de andre mobiloperatørene her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement