PepCall

PepCall logo
Er du allerede kunde hos PepCall?
Kontakt kundeservice

Mobilselskapet til Elixia-gründerne

Her kan du se hvilke mobilabonnementer Pepcall tilbyr. Du kan enkelt sortere på bl.a. pris, datahastighet og inkludert datapakke. Ønsker du å lese mer om mobiloperatøren Pepcall kan du finne mer informasjon under tabellen.

Om du leter etter barnesmartklokken Xplora og mobilabonnementet tilknyttet den finner du det her.

Om Pepcall

PepCall lanserte sitt tilbud til markedet i 2015. Med sitt såkalte "Automatgir" utfordrer de den vanlige abonnementsmodellen der et gitt forbruk er inkludert i prisen og overforbruk faktureres per enhet. I stedet for at forbruker velger en gitt pakke på forhånd, faktureres man basert på hvilken pakke som er mest gunstige utifra faktisk forbruk i en gitt måned. Mobilregningen fra PepCall varierer derfor mye fra måned til måned, i takt med forbruket. PepCall passer derfor godt til personer med et veldig ujevn mobilbruk, mens de med jevnt forbruk potensielt kan spare mer på å velge en annen operatør.

Til å begynne med tiltrakk selskapet mange brukere ved at laveste "gir" var gratis, noe som passet godt for personer som ikke brukte mobilen hver måned. F.eks. personer som ikke bor fast i Norge. Denne praksisen har imidlertid selskapet endret og selv i måneder man ikke bruker mobilen koster det noe.

XPLORA Smartwatch

PepCall er også den norske importøren av smartklokken XPLORA. Smartklokken er tilpasset barn, som en enkel enhet barnet kan ringe og ringes på uten å ha for mange funksjonaliteter og tilganger.

PepCall har et barneabonnement tilknyttet klokken. Oppdaterte priser og vilkår for XPLORA med abonnement finner du det her.

Markedsandel

På grunn av den relativt nylige lanseringen finnes det ikke pålitelige data på PepCalls markedsandel i det norske markedet.

Eierskap og ledelse

PepCall ble stiftet av tre av gründerne bak treningskjeden Elixia. Daglig leder er Kjetil Tveter, styreleder er Ståle Kolbjørn Angel. Hovedkontoret ligger på Aker Brygge i Oslo, samlokalisert med United Bloggers.

Har PepCall det riktige abonnementet for deg?

Sammenlign abonnementene til PepCall med de andre mobiloperatørene her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement