Komplett Mobil

Komplett Mobil logo
Allerede kunde hos Komplett Mobil?
Kontakt kundeservice
Mobiltilbudet fra netthandelsgiganten

Under finner du en fullstendig oversikt over hvilke mobilabonnementer Komplett Mobil tilbyr i privatmarkedet. Klikk for å få mer informasjon om vilkårene til det enkelte abonnement, eller trykk på den blå bestillingsknappen for å gå til bestillingsside hos Komplett.

Dersom du ønsker mer info om Komplett som mobiloperatør, finner du dette under tabellen.

Om Komplett Mobil

Komplett Mobil er et mobilselskap som springer ut av netthandelsgruppen Komplett, som i senere år har tatt steget fra å være en ren nettbutikk til å også tilby tjenester innen personlig økonomi, som f.eks. bank- og forsikringstjenester.

Komplett annonserte planer om å starte mobiloperatør sommeren 2016. Planen var å bruke selskapets sterke posisjon innen markedet for salg av mobiltelefoner til å også bli en betydelig aktør innen mobilabonnement.

Markedsandel

Komplett Mobil er en relativt liten mobiloperatør og inngår i kategorien “Øvrige” med 9 prosent markedsandel i privatmarkedet. Dataene hentes fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet sin rapport for mobiltelefonimarkedet.

Eierskap og ledelse

Daglig leder i Komplett Mobil er Haakon Dyrnes, som fra før av har bakgrunn fra blant annet Telio, Tele 2 og Telenor.

Selskapet er heleid av Komplett og har organisasjonsnummer 995 628 910. Tidligere hadde MPX.no samme organisasjonsnummer, før det ble kjøpt opp av Komplett.

Hovedkontoret ligger i Sandefjord.

Har Komplett Mobil det riktige abonnementet for deg?

Sammenlign abonnementene til Komplett Mobil med de andre mobiloperatørene her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement