Komplett Mobil

Komplett Mobil logo
Komplett Mobil logo

Tidligere mobiloperatør

Komplett Mobil ble startet sommeren 2016 av netthandelsgiganten Komplett.no. Komplett Mobil markerte seg med en rekke abonnementer som la seg blant de billigste for lite og moderat databruk.

I mars 2019 ble Komplett Mobil kjøpt opp av Ice, og Komplett Mobil-kundene ble overført til dem.

Om Komplett Mobil

Komplett Mobil var et mobilselskap som sprang ut av netthandelsgruppen Komplett, som i senere år har tatt steget fra å være en ren nettbutikk til å også tilby tjenester innen personlig økonomi, som f.eks. bank- og forsikringstjenester.

Komplett annonserte planer om å starte mobiloperatør sommeren 2016. Planen var å bruke selskapets sterke posisjon innen markedet for salg av mobiltelefoner til å også bli en betydelig aktør innen mobilabonnement.

Markedsandel

Komplett Mobil var en relativt liten mobiloperatør og inngikk i kategorien “Øvrige” med 9 prosent markedsandel i privatmarkedet. Dataene hentes fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet sin rapport for mobiltelefonimarkedet.

Eierskap og ledelse

Daglig leder i Komplett Mobil var Haakon Dyrnes, som fra før av har bakgrunn fra blant annet Telio, Tele 2 og Telenor.

Selskapet var heleid av Komplett og hadde organisasjonsnummer 995 628 910. Tidligere hadde MPX.no samme organisasjonsnummer, før det ble kjøpt opp av Komplett.

Hovedkontoret til Komplett AS ligger i Sandefjord.

På utkikk etter nytt abonnement?

Enten du er tidligere Komplett Mobil-kunde, eller kun er ute etter å sammenligne vilkår for ulike mobilabonnement kan du gjøre dette med den NKOM-godkjente sammenligningstjenesten her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement