Hello

Hello logo
Hello logo

Informasjon til tidligere kunder av Hello Mobil

Det er ikke lenger mulig å bestille abonnement fra Hello. Mobilselskapet har solgt kundene sine til andre operatører og avviklet virksomheten (se under).

Om du vil få oversikt over hvilke andre abonnement som tilbys i det norske markedet kan du finne informasjon om dette her.

Ønsker du tilbud på mobiltelefoni til bedrifter kan du få det her.

Historie

Hello ble stiftet i 2005 i Ålesund og begynte som en mobiloperatør for bedriftsmarkedet. Etter nærmere ti års drift begynte de også å tilby abonnement til privatkunder i 2014. I tillegg til abonnement tilbyr de også et kontantkort-lignende abonnement, hvor man forhåndsbetaler for et visst forbruk.

I 2015 innlemmet selskapet privatmerkevaren Xito i Hello og byttet til en ny logo.

Oppkjøp

Sommeren 2017 ble det klart at Ice kjøper Hello sine privatkunder. Hello kastet kortene siden det ble for vanskelig å drive lønnsomt uten eget nett. Overføringen av kundene til Ice ble satt til å skje over sommeren.

Eierskap og ledelse

Hello sin siste daglige leder, Nadir Nalbant, var også gründer av selskapet. Nalbandt tok over for Thomas Sandaker, tidligere salgs- og markedsdirektør i One Call, som ledet Hello frem til våren før oppkjøpet. Hello hadde hovedkontor i Nydalen i Oslo.

Har Hello/Ice det riktige abonnementet for deg?

Sammenlign abonnementene til alle mobiloperatører her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement