Fjordkraft Mobil

Fjordkraft Mobil logo png
Allerede kunde hos Fjordkraft Mobil?
Kontakt kundeservice

Mobilabonnement fra strømleverandøren Fjordkraft

Her finner du en tabell med de ordinære prisene Fjordkraft tilbyr på sine mobilabonnement.

Scroll ned under tabellen for å se de rabatterte prisene for strømkunder og lese mer om mobilsatsingen til Fjordkraft.

Om Fjordkraft Mobil

I april 2017 lanserte Fjordkraft mobilabonnement. Selskapet som først og fremst er kjent som en av Norges største strømleverandører har trolig kundelojalitet blant strømkundene som en større målsetting enn å bli en reell utfordrer til Telenor og Telia.

Dette vises ved at prisene strømkundene får er en god del mer gunstige enn de andre kunder får. Samtidig har Fjordkraft med sine rundt 1 million kunder potensial til å bli et reell aktør på mobilmarkedet selv med kun strømkundene sine.

Ved lansering var prisene for strømkunder av Fjordkraft som følger:

Priser for strømkunder

  • 1GB: 119 kr (ord. 199 kr)
  • 3GB: 199 kr (ord. 279 kr)
  • 5GB: 279 kr (ord. 339 kr)
  • 10GB: 339 kr (ord. 439 kr)
  • 20GB: 439 kr (ord. 539 kr)

I desember 2022 ble det kjent at Telia kjøper en andel på 39 % av selskapet. Resterende eies fortsatt av Fjordkraft. Dermed bytter også Fjordkraft mobilnett, fra nettet til Telenor til Telia sitt.

Markedsandel

Markedsandelen til Fjordkraft for mobilabonnement og abonnement på mobilt bredbånd var samlet sett på 2,1 % i første halvår 2021. Det er opp 0,3 prosentpoeng siden 1. halvår 2020.

Har Fjordkraft det riktige abonnementet for deg?

De rabatterte prisene til Fjordkraft står seg godt i konkurranse med de fleste mobiloperatørene i Norge.

Ved lansering var kundeprisene markedsledende på flere pakker, selv om det ofte ikke skilte store beløpet sammenlignet med noen mobilabonnement uten krav om andre kundeforhold. Ser man bort fra EU-roaming kunne man få en bedre pris på alt annet enn 20GB-pakken fra andre leverandører.

Før du bestiller kan det uansett være en god idé å sjekke oversikten over alle norske mobilabonnement her på Mobiltelefoni.no. Oversikten er godkjent av NKOM (tidligere kjent som Post- og Teletilsynet).

Sammenlign mobilabonnement