Mobiltelefoni Xperia Z5 Compact iPhone 6S Nexus 5X
Xperia Z5 Compact, iPhone 6S og Nexus 5X er blant mobilene som slippes i høst.

Mobilhøsten åpner med et pang

Høsten er gjerne en tid for mange nyheter på mobilmarkedet, og denne høsten er så visst ikke et unntak.

Samsung tjuvstartet med sin nye Galaxy S6 Edge+ tidligere i høst, og den ble raskt en av de mest populære mobiltelefonene.

Sony Xperia Z5 Compact er en annen nykommer som ble lagt ut for salg i Norge forrige uke. Den sies å være rask, kompakt og vanntett, samt utstyrt med neste generasjons kamera. Anmelderne er begeistret, og denne kan fort vise seg å bli en av favorittene på markedet.

iPhone 6s snart i Norge

Kanskje enda mer forventning har vært knyttet til en annen nylansering denne høsten. Fredag 25. september kom mye omtalte iPhone 6s og iPhone 6s Plus for salg i butikker i flere land i verden. Skal vi tro mediene, var køene endeløse under lanseringen.

Lanseringsdatoen i Norge er fredag 9. oktober, men fra og med i dag er det mulig å forhåndsbestille iPhone 6s og 6s Plus fra norske nettbutikker.

På Mobiltelefoni.no kan du sammenligne priser på pakker med mobil+abonnement for de nye modellene:

Nexus-modeller avsløres

Denne uken var det også tid for Google å avsløre lanseringene av hele to nye Nexus-telefoner. Google samarbeider som kjent med ulike mobilprodusenter om de populære mobilene, og denne gangen leverer LG den nye Nexus 5X, mens Huawei produserer Nexus 6P. Begge er videreføringer av henholdsvis Nexus 5 og Nexus 6. Lanseringsdato i Norge er ennå ukjent.

Ryktene forteller at dette bare er begynnelsen på en meget spennende tid i vente i mobilmarkedet.

Nye abonnement i Norge

Når det gjelder mobilabonnementer, har det også blitt noen flere alternativer å velge mellom den siste tiden.

OneCall har forandret navn på flere av sine abonnementer, samt tilført to nye. Dagens abonnementstilbud fra OneCall ser dermed slik ut:

  • Grunnpakka (som før) – 99 kroner for 150 MB/MMS/SMS/MIN inkludert.
  • Folkepakka 1 GB (het tidligere Folkepakka) -199 kroner for 1 GB og fri tale, SMS og MMS.
  • Folkepakka 3 GB (NY!) - 249 kroner for 3 GB og fri tale, SMS og MMS.
  • Folkepakka 5 GB (het tidligere Full Pakke) - 298 kroner for 5 GB og fri tale, SMS og MMS.
  • Full Pakke 10 GB (NY!) – 399 kroner for 10 GB og fri tale, SMS og MMS. Fra januar 2016 endres månedsprisen til 449 kroner.

Talkmore har også lansert to nye abonnementer siden sist: LITT150 og FRITT150. Begge disse er for den mer beskjedne mobilbruker. LITT150 gir deg 150 MB/SMS/MMS/MIN inkludert. FRITT 150 gir deg fri tale, SMS og MMS, i tillegg til 150 MB. Pris er henholdsvis 99 og 149 kroner.

Ellers opplyser Ice at det nå er kun 2500 abonnementer igjen til kampanjepris på deres nyeste abonnement Mobil 1 GB. Dersom du er tids nok ute, får du fri tale, SMS og MMS og 1 GB data for 99 kroner de første 12 månedene. Ordinær pris blir 149 kroner.

Xito på Mobiltelefoni.no

Etter spørsmål fra flere kunder har vi nå lagt til mobilabonnementene fra Xito på Mobiltelefoni.no. Det betyr at du kan sammenligne abonnementene fra Xito med andre abonnementer på markedet, og finne det som passer deg og ditt forbruk best.

Siden Xito sine abonnementer er forhåndsbetalte hadde vi i utgangspunktet tenkt at abonnementene deres ligner mer på kontantkort. Siden det trakk ut i tid å få opp en god sammenligning av kontantkort og forhåndsbetalt hørte vi på deres ønsker og inkluderte dem i sammenligningen.

Xito tilbyr disse abonnementene:

  • Xito Friends – 29 kroner, ingen MB/MMS/SMS/MIN inkludert. Betal for det du bruker.
  • Xito Mini – 59 kroner for 5 MB, 5 MMS, 80 SMS og 80 MIN inkludert.
  • Xito Medium - 119 kroner for 400 MB/SMS/MIN, samt 40 MMS
  • Xito Big - 195 kroner for 1,5 GB og fri tale, SMS og MMS

Prøv Mobiltelefoni.no sin kalkulator: Sammenlign alle norske mobilabonnement