Komplett gir fri bruk utenfor EU

Komplett Mobil lanserer fri bruk utenfor EU

Fra og med 20 april 2018 innfører Komplett Mobil fri bruk i en rekke nye land utenfor EU, herunder populære reisedestinasjoner som USA, Thailand og Sveits.

Fakta

    Komplett innfører fri bruk i 9 land utenfor EU

    Landene er: USA, Sveits, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar

    Gyldig fra og med 20.04.2018

Fri bruk i 9 nye land

komplett
Bekymringsløs ferie: Ikke tenk på mobilregningen når du ligger på stranda.

Sammenlign abonnementene til Komplett Mobil med de andre mobiloperatørene her på Mobiltelefoni.no

I tillegg til at kundene til Komplett Mobil nå kan bruke data inkludert i mobilabonnementet uten ekstra kostnad, kan de også ringe og sende sms for samme pris som i Norge. Landene som blir inkludert i fri bruk er USA, Sveits, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.

Dette betyr det for kundene

Dette er gode nyheter for alle som skal ut på langtur i sommer, og særlig for dem som skal til disse områdene. Prisene vil automatisk gjelde for alle Komplett Mobils nye og eksisterende kunder fra og med 20.04.2018. Komplett er den første norske mobiloperatøren som gir kundene sine fri bruk i utlandet utover det som er lovpåkrevd fra EU.

I praksis vil alle de landene som Komplett har definert i sin prissone 2 bli inkludert i sone 1 fra og med 20 april 2018. Sone 1 er EU/EØS/Norden og er inkludert i alle Kompletts abonnement. Sone 3 og 4 vil fortsatt ha de samme prisene som de har i dag.

Sammenlign abonnementene til Komplett Mobil:

Sammenlign abonnement fra Komplett

Fri bruk i utlandet betyr ikke ubegrenset bruk i utlandet. Kundene må fortsatt ta hensyn til det de har inkludert av data, ringeminutter og sms i mobilabonnementet sitt per måned. Dersom bruken ikke overgår inkludert mengde, vil du ikke betale mer for å bruke mobilen i USA enn i Norge. Bruker du derimot mer enn det som er inkludert i abonnementet ditt, må du regne med en dyr regning etter ferien.

Derfor gir Komplett fri bruk til kundene

For Komplett Mobil har ikke bruk i utlandet vært den viktigste inntektskilden, fordi det først og fremst er de som eier telenettet som tjener mest på kundenes utenlandsbruk.

Ettersom Komplett ikke er en av nettoperatørene kan de gi kundene bedre vilkår på bruk i utlandet. Hvorvidt de andre teleselskapene ser seg nødt til å følge Kompletts eksempel eller beholder sine høye priser på bruk i utlandet gjenstår å se.

Sammenlign abonnementene til Komplett Mobil med de andre mobiloperatørene her på Mobiltelefoni.no:

Sammenlign mobilabonnement