Nå kan Ice-kunder dele rolloverdata med hverandre

Vilkår for Rollover Deling

  1. Har du ubrukt data fra Data Rollover kan du dele det med alle som har Ice privatabonnement.
  2. Du kan dele like mye data som du har inkludert i abonnementet ditt.
  3. Du får Rollover Deling gratis og automatisk.
  4. Bruker du ikke opp dataen du har fått i gave innen månedens slutt, overføres det videre med Data Rollover.
  5. Hvis du vil, kan du sende ubrukt data du har fått i gave videre til noen andre.
  6. Bruk Min Side eller Ice-appen for å dele rolloverdataen din.
  7. Du kan ikke dele data inkludert i abonnementet.

De var først ute med å lansere Data Rollover tidligere i år, og nå melder Ice på sine nettsider om et nytt og spennende konsept: Rollover Deling.

Slik fungerer det

Flere andre mobiloperatører tilbyr i dag deling av abonnementsdata mellom familiemedlemmer, men Ice tar dette et steg videre:

De gir deg nå muligheten til å dele data du har til overs fra forrige måned – med en hvilken som helst annen Ice-privatkunde.

Du kan altså sende data til noen utenfor familien din, faktisk til hvem som helst. Kravet er at den du deler med også har privatabonnement hos Ice, og du må ha oppspart rolloverdata liggende.

Rollover Deling koster deg forøvrig ingenting ekstra, og du får enkelt muligheten til å glede noen du vet har bruk for mer.

Kan deles i det uendelige

Klarer du ikke å bruke opp all dataen du har fått i gave gjennom Rollover Deling, har du to valg:

  • Ikke foreta deg noe som helst: Slik blir dataen automatisk overført videre med Data Rollover til deg selv.
  • Del med en annen: Du kan også velge å sende den ubrukte dataen videre til en annen Ice-privatkunde, som igjen kan dele dataen med noen andre. Og slik kan det fortsette til all dataen er oppbrukt.

Finn billigste mobilabonnement. Prøv kalkulatoren her på Mobiltelefoni.no.

Gjelder ikke abonnementsdata

Rollover Deling gjelder kun data du har samlet opp ved hjelp av Data Rollover, og altså ikke data som er inkludert i abonnementet ditt.

Har du ingen oppspart data nå, må du bruke mindre data enn du har inkludert i abonnementet ditt en måned, og så vente til påfølgende måned, før du kan dele data med andre.

Trenger du mer data?