Mobiltelefoni Ice, Hello, Telenor, Djuice
Flere mobiloperatører gir deg bedre tilbud inn mot julestria.

Førjulsgaver fra mobilselskapene

Det er blitt svært populært med mobiltelefoner og tilhørende teknologi under juletreet, og det er derfor ikke uventet at bransjen setter inn et ekstra lite støt før jul.

Flere norske mobiloperatører har tatt på seg spanderbuksene i år, og det betyr enda bedre tilbud for deg som forbruker. I tillegg er noen av de spennende, nye mobilene vi har ventet på ute på markedet nå i desember. Skal du sikre deg noen av tilbudene?

Kampanjekongen

I forrige uke startet Ice en ny kampanjeperiode for det minste abonnementet sitt. Bestiller du over web, kan du nå skaffe deg 1 GB data og fri tale/SMS/MMS til 99 kr per måned. Etter 12 måneder settes prisen opp til 149 kr igjen.

Dersom du bruker over 1 GB, kan du kjøpe ekstra datapakke på 1 GB for 79 kr, eller 3 GB for 179 kr. Har du ikke råd til ekstra data, settes surfehastigheten ned, men du må ikke betale for overforbruket ditt.

Relansering av Hello

I november kunne du lese at Xito ble Hello, og nå har Hello gjennomført en relansering av tilbudet sitt. De har fått ny logo, helt nye abonnementer og nye priser.

De gamle Hello-abonnementene så slik ut:

  • Smil: 250 MIN, 250 SMS, 100 MMS og 250 MB data inkludert (3 mbit/s) for 68 kr.
  • Lytt: Fri tale og SMS, 100 MMS og 1,6 GB data inkludert (6 mbit/s) for 198 kr.
  • Elsk: Fri tale og SMS, 100 MMS og 5 GB data inkluder (10 mbit/s) for 259 kr.
  • Lek: Fri tale og SMS, 100 MMS og 8 GB data inkludert (40 mbit/s) for 295 kr.

Her ser du derimot de nye abonnementene:

  • 1 GB: Fri tale, SMS og MMS + 1 GB data (10 mbit/s) for 100 kr.
  • 3 GB: Fri tale, SMS og MMS + 3 GB data (10 mbit/s) for 200 kr.
  • 10 GB: Fri tale, SMS og MMS + 10 GB data (10 mbit/s) for 300 kr.
  • 20 GB: Fri tale, SMS og MMS + 20 GB data (10 mbit/s) for 400 kr.

Sprenger fartsgrensen

Telenor har økt fra 2 GB til 3 GB inkludert i abonnementet Medium, og Djuice (heleid av Telenor) har økt nonstop Medium fra 2 til 3 GB. Begge abonnementene har en månedspris på 249 kr - samme pris som tidligere.

I tillegg har de økt farten betraktelig på noen av abonnementene sine. Telenor har doblet hastigheten for XL-abonnenter fra 40 til 80 mbit/s, mens XXL-abonnementet går fra 50 til hele 300 mbit/s! Djuice nonstop XXL har også fått 10 mbit/s raskere topphastighet, fra 40 til 50 mbit/s.

Prøv Mobiltelefoni.no sin kalkulator: Sammenlign alle norske mobilabonnement

Microsoft Lumia 950 og 950 XL skal fungere som en PC
Lanseres i morgen: Nye Microsoft Lumia 950 og 950 XL.

Sterke nykommere

PC-telefonen

Allerede nå kan du forhåndsbestille Microsoft Lumia 950 og 950 XL i noen utvalgte norske butikker, men de lanseres først i morgen 3. desember.

Lumia 950 og 950 XL har Windows 10 som operativsystem, og telefonene skal dermed fungere som en vanlig PC fra Microsoft. Når du i tillegg kobler den til en ekstern skjerm ved hjelp av Microsoft Display Dock, lover de deg den ultimate PC-opplevelsen.

Storebror vinner

Huawei Nexus 6P har kommet på markedet. Den sies å inneholde det kritikerne har savnet i lillebroren LG Nexus 5X, og DinSide utroper den til å være den beste Nexus-telefonen noensinne. 32 GB-versjonen av storebror 6P kan kjøpes i de fleste norske butikker, mens utgaven med 64 GB kan forhåndsbestilles fra enkelte nettsider.

På Mobiltelefoni.no kan du sammenligne priser ved kjøp av en Nexus 6P sammen med et mobilabonnement som passer ditt bruk. Det gjør du her.

Enestående multimedia

Det er for øvrig nylig blitt lansert at den superpopulære LG V10 kommer for salg i norske butikker i januar 2016. Dette er den første i den nye V-serien, og det er bare å glede seg. Den har vært på markedet i USA og Sør-Korea siden i høst, og det meldes om at telefonen gir en enestående multimediaopplevelse. Den har blant annet dobbelt frontkamera, to skjermer og avansert videoteknologi.

Samsung får Marshmallow

Foreløpig er det kun eiere av en Nexus-telefon, eller en HTC One A9, som kan oppgradere til Googles nyeste programvare, Android Marshmallow. Dersom du eier en Samsung og ønsker deg Marshmallow, trenger du ikke vente mye lenger. Det er nemlig lansert at Samsung Galaxy S6 Edge+ får den nye oppdateringen nå i desember. Eksakt dato er ennå ikke kjent.

De to andre S6-modellene, S6 og S6 Edge, følger etter i januar 2016. I februar skal det etter planen åpnes for oppgradering av Note 4 og Note Edge.

Prøv Mobiltelefoni.no sin kalkulator: Sammenlign alle norske mobilabonnement