Telenor kvitter seg med djuice

Djuice legges ned

Djuice har lenge vært på markedet med abonnementer spesielt rettet mot ungdom, men 2. mars ble det kjent at eieren Telenor har bestemt seg for å kvitte seg med merkevaren Djuice.

– djuice har lenge vært Telenors satsning mot unge, voksne mobilbrukere i Norge. Nå ser vi at Telenor-merkevaren er godt posisjonert for å håndtere denne aldersgruppen selv, sier Bjørn Ivar Moen, leder av Mobil i Telenor, i en pressemelding.

I løpet av mars vil Djuice Nonstop-abonnementene bytte navn til Telenor nonstop, men det blir ikke mulig for nye kunder å bestille disse. Eksisterende kunder trenger ikke å gjøre noe som helst; alt vil fungere som før, og det er ikke nødvendig med bytte av SIM-kort.

– djuice og Telenor har allerede felles IT-plattform, salgsorganisasjon og kundeservice. djuice er med andre ord tett knyttet til Telenor, og vi ser også at kundene i stor grad oppfatter det slik. Når vi nå slår sammen merkevarene, gjør vi det bedre for kundene – og enklere for oss selv. Kundene beholder samme priser og vilkår som de har i dag, og får i tillegg ubegrenset lagring i Min Sky inkludert i abonnementet sitt. Og vi blir en mer fokusert Telenor-organisasjon, sier Moen.

Finn billigste mobilabonnement. Prøv kalkulatoren her på Mobiltelefoni.no.

Chili Mobil bytter nett

Det ble også kjent denne måneden at Chili Mobil bytter nett til Telia. Ifølge Chili Mobil ble valget tatt etter å ha studert deknings- og hastighetstestene som ble utført i 2016, hvor Telia gikk av med seieren i samtlige.

Byttet gjennomføres 1. april i år, og kundene behøver ikke å foreta seg noe; de vil få tilsendt nye SIM-kort i posten når tiden er inne.

I samme vending innfører Chili Mobil Data Rollover for sine abonnementskunder, slik de fleste mobiloperatørene har gjort etter at Ice var først ut med den nye tjenesten.

Vurderer du nytt abonnement?

På Mobiltelefoni.no kan du sammenligne vilkår for alle mobilabonnement i Norge. Tjenesten er godkjent av NKOM, tidligere kjent som Post- og Teletilsynet.